AllParts lanceert garageconcept Car Service Partner

Bericht delen:

AllParts, hét coöperatieve samenwerkingsverband van onafhankelijke automotive grossiers, breidt haar portfolio aan garagenetwerken uit met het concept Car Service Partner. Dit toegankelijke concept, speciaal ontworpen om ondersteuning te bieden aan zelfstandige garagehouders, zal vanaf 2 april 2024 van start gaan.

Car Service Partner is exclusief beschikbaar via de grossiers van AllParts en is ontwikkeld als antwoord op de toenemende vraag van zelfstandige garagehouders naar support op gebieden die buiten hun dagelijkse kernactiviteiten vallen. Het biedt ondernemers de nodige tools, kennis en ondersteuning om succesvol te kunnen zijn met hun autobedrijf.

Kees Willemsen, Directeur Marketing & Sales bij Nexus Automotive Nederland, benadrukt hoe cruciaal de samenwerking met de AllParts grossiers is geweest bij de ontwikkeling van Car Service Partner: “Deze samenwerking heeft ons de mogelijkheid gegeven een concept te creëren dat precies aansluit bij de behoeften van zelfstandige garagehouders. Samen streven we ernaar om zelfstandige ondernemers de support te bieden die ze nodig hebben om succesvol te blijven in een dynamische markt”.

Support voor ondernemers
Car Service Partner biedt support voor ondernemers op technisch en marketinggebied. Ook zijn algemene diensten zoals pechhulpservice en WESP optioneel beschikbaar. Dit stelt de ondernemers in staat zich volledig te focussen op hun kernactiviteiten: het onderhouden en repareren van auto’s.

Deelnemers krijgen toegang tot de meest recente informatie over autotechnologie en een technische helpdesk die hen voorziet van advies en oplossingen, zodat ze er nooit alleen voor staan. Daarnaast biedt Car Service Partner toegang tot technische trainingen waarmee de ondernemers hun kennis en vaardigheden kunnen uitbreiden.

In de huidige digitale wereld is online aanwezigheid onmisbaar. Daarom ondersteunt Car Service Partner zelfstandige ondernemers bij het versterken van hun online zichtbaarheid en vindbaarheid.

Over AllParts
AllParts is het grossiersnetwerk van de overkoepelende organisatie Nexus Automotive Nederland. Naast Car Service Partner zijn de garagenetwerken CarXpert en AutoExcellent ook exclusief verkrijgbaar bij de AllParts grossiers.
Bezoek www.carservicepartner.nl voor meer informatie over Car Service Partner en om te ontdekken wat het concept voor jouw bedrijf kan betekenen.

Bericht delen: