Eigen werkplaats

Reparatie & APK
In onze werkplaats in Eersel repareren en keuren wij trucks, trailers, aanhangers en bedrijfsvoertuigen. AllParts Huva is volledig uitgerust met verschillende diagnose- en APK-apparatuur. De werkzaamheden worden uitsluitend aan zakelijke voertuigen gedaan. Bent u particulier dan verwijzen wij u graag door naar één van de bij ons aangesloten garagebedrijven.

Laadklep- en Tachokeuringen
Onze monteurs zijn bevoegd om laadkleppen te keuren en te repareren. Wij kunnen voor u ook tachograven ijken, afmelden en voorzien van zegelmateriaal. Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Aircoservice
Werkt uw airco niet goed meer of is het al weer een paar jaar geleden dat deze een check gehad heeft? Dan helpen wij u graag. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Revisie Startmotoren en Dynamo’s
Ondanks het feit dat nieuwe startmotoren en dynamo’s steeds betaalbaarder worden, komt het toch nog regelmatig voor dat repareren een beter of goedkoper alternatief is, zeker bij de zwaardere machines. Ook komt het voor dat een compleet nieuwe niet te leveren is, maar onderdelen wel. Wij voorzien u graag van goed advies!

Hydrauliek
Het komt regelmatig voor dat hydrauliekslangen kapot gaan tijdens werkzaamheden. Wij hebben hiervoor meerdere type slangen op voorraad. Nieuwe slangen maken met de juiste, geperste koppelingen is geen probleem. U wordt door onze jarenlange ervaring snel en vakkundig geholpen.

CE keuringen elektrisch gereedschap
Het “NEN 3140 keuren” van elektrische arbeidsmiddelen en handgereedschappen is een wettelijke verplichting sinds 1998. Wij kunnen dit voor u doen in onze elektrawerkplaats. Uiteraard inclusief de juiste sticker op elk gekeurde machine.