Over ons

Onze hoofdvestiging AllParts Huva Eersel heeft niet alleen een magazijnfunctie en balieverkoop, maar ook een grote werkplaats. In deze werkplaats verrichten wij werkzaamheden als onderhoud en reparatie aan truck & trailer, maar ook aan kleinere bedrijfs- en personenauto’s. Buiten deze werkzaamheden hebben wij hier ook nog een remmen- en elektrawerkplaats en kunnen wij hydraulische slangen en remleidingen maken.

AllParts Huva Bladel is een begrip in Bladel en omstreken. Al sinds 1976 is AllParts Huva in Bladel gevestigd. Hier vindt u als particulier alles wat u nodig heeft op het gebied van accessoires, gereedschappen en onderdelen. Van fietsendragers tot het simpele spuitbusje kruipolie. Ook vanuit deze vestiging voorzien wij meerdere keren per dag onze garageklanten van kwaliteitsonderdelen.

AllParts Huva biedt een breed assortiment aan accessoires en onderdelen om iedereen van dienst te zijn. Hebben we het niet op voorraad? Dan bestellen we het voor u. U zult verstelt staan van onze snelle levertijden.