AllParts, gewoon goed geregeld!

Bericht delen:

Met trots kondigen wij ons nieuwe samenwerkingsverband AllParts aan. Dit is dé nieuwe grossiersformule, die we met tientallen onafhankelijke collega’s lanceren op de Nederlandse markt. We zijn blij dat we ons voortaan op deze manier presenteren, als onderdeel van één eigen, sterke en onafhankelijke keten. Zichtbaar, met inhoud én met een duidelijke missie! Op deze manier behouden we ons zelfstandige karakter. Dat zit in ons DNA, precies zoals onze klanten dat graag zien.

GroupAuto leden zullen zichtbaar zijn met de naam AllParts
De nieuwe AllParts-samenwerking betekent dat u vanaf nu allerlei veranderingen zult zien: van onze bedrijfspanden en bezorgauto’s tot de website en van de aankleding van onze medewerkers tot aan onze communicatie. Een nieuwe, frisse huisstijl met een historische grondslag: we zijn en blijven natuurlijk een loot aan de GroupAuto-boom.

De vlag ‘AllParts’ dekt de lading
De AllParts-grossiers onderscheiden zich met een eigen merken- en actiebeleid. Dit betekent een nieuwe aanpak qua assortiment, promoties en online activiteiten. En het allerbelangrijkste: de beschikbaarheid van onderdelen zal een positieve impact op onze business hebben. Want uiteindelijk is onze missie het zo snel mogelijk leveren van alle onderdelen tegen een eerlijke prijs. De naam AllParts dekt dan ook die lading. En daar zijn we trots op.

Alle onderdelen zo snel mogelijk in huis
Achter de schermen koppelen we nog meer onderdelenmagazijnen in binnen- en buitenland aan elkaar, zodat we nog sneller over al die onderdelen kunnen beschikken. Vandaar ook de bewuste keuze voor de nieuwe formulenaam: AllParts. U zult het merken!

Persoonlijke aandacht: ‘Ons kent ons’ en dat blijft zo
Wat vooral niet verandert overigens is onze onafhankelijkheid. Als zelfstandige ondernemingen zullen we vooral dicht bij onze onafhankelijke autobedrijven staan. En onze medewerkers zijn en blijven persoonlijk in de omgang. Bij ons geen callcenters. Een-op-een-contact zit in ons DNA!

Gewoon goed geregeld
Dit persoonlijke contact met onze medewerkers betekent dat u ze nog gewoon kunt spreken of in eigen persoon aan de lijn kunt krijgen. We houden voeling met de klant en spreken uw taal. Ook flexibiliteit blijft voor ons belangrijk. We blijven gewoon de extra dingen regelen die nodig zijn, met kennis van zaken.

En zijn er eens onderdelen die erg lastig te vinden zijn? Ook dan blijven we alle extra inspanningen doen om zo snel mogelijk te leveren. Die extra stap, ons beste beentje voor, die zetten wij graag voor u. Gewoon goed geregeld. Dat mag u van ons verwachten!

Bericht delen: